Gezellige zondagse braderie bij Woonboulevard Almelo

ALMELO - Komende zondag 20 oktober organiseert de Woonboulevard Almelo voor de tweede keer de gezellige Zondag Braderie. Deze zal gehouden worden van 11.00 tot 17.00 uur.

Op 22 september werd deze voor het eerst gehouden, wat gelijk een succes was. Een tweede editie mocht dan ook zeker niet uitblijven! De Woonboulevard Almelo pakt voor deze tweede braderie nog weer groter uit. Over de gehele Woonboulevard komt een lint met kramen te staan voor de winkels. Hier zijn weer uiteenlopende leuke en lekkere producten te koop. Zo geniet de inwendige mens van warme wafels of Caatjes lekkernijen, maar ook het geurhoekje is van de partij. Er is vermaak voor jong en oud, met onder meer schminken voor de kinderen en een optreden van een Shantykoor. Daarnaast verloot men 10x2 wedstrijdkaarten voor Heracles en drie grote manden vol met heerlijke streekproducten.

Goed bereikbaar
De Woonboulevard Almelo is ook uitstekend bereikbaar met de fiets. Wie met de tweewieler komt kan deze ook gratis parkeren in een bewaakte fietsenstalling, eveneens een nieuwe toevoeging bij deze tweede editie.

Kom ook!
U bent van harte welkom bij de tweede editie van de Woonboulevard Almelo Zondag Braderie. Deze is komende zondag, 20 oktober, van 11.00 tot 17.00 uur. De Woonboulevard Almelo is gevestigd aan de straat 'Woonboulevard' in Almelo. Vanuit alle windstreken is Woonboulevard Almelo snel en gemakkelijk te bereiken. Vanaf de snelweg (afslag 30 –> Almelo Zuid) ben je er binnen 3 minuten. Kijk ook op: www.woonboulevardalmelo.nl

Meer berichten