Zwembad De Vijf Heuvels start op met diverse maatregelen

MARKELO - Zwembad De Vijf Heuvels in Markelo is sinds deze week weer beperkt geopend. Dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen kunnen ook zwembaden weer heropenen met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Ook bij de medewerkers van Sportfondsenbad De Vijf Heuvels in de Hof van Twente gingen de handen de lucht in. Na wekenlang klussen, schoonmaken en plannen updaten, kon er eindelijk weer meer gericht gewerkt worden aan de opening. Zoals bijna alles sinds het coronavirus, gaat het alleen allemaal net even anders. En om daar de medewerkers, de accommodatie en uiteraard de bezoekers goed op voor te bereiden, dat is een flinke klus. Woensdag mochten de eerste groepen een plons maken. Dit waren bezoekers die uitgenodigd zijn door het zwembad zelf, om te bekijken of de routing en organisatie zo uitpakt als verwacht. Met ingang van maandag zal een groot deel van het banenzwem- en AquaSport-programma weer van start gaan, evenals de zwemlessen.

Veel activiteiten
Bent u benieuwd naar welke activiteiten er weer van start gaan en wanneer u precies weer aan uw vitaliteit kunt werken, houd dan goed de website www.zwembaddevijfheuvels.nl, Facebookpagina, Instagram en Twitter in de gaten. En noteer vast in uw agenda wanneer u kunt bellen om een plekje te reserveren. Zonder reservering kunt u momenteel niet terecht. Dit om de bezoekersstromen zo goed mogelijk te kunnen sturen waardoor het voor zowel u als de medewerkers, veilig is. U kunt deze zaterdag 22 mei reserveren van 09.00 tot 12.00 uur en zondag 23 mei van 09.00 tot 12.00 uur. U belt dan met 0547-361794 om een plek te reserveren. Vragen kunt u nu al mailen naar info@sportfondsenhofvantwente.nl. Voor zwemlessen hoeft u niet te reserveren. U krijgt hier persoonlijk een mail over. Vragen hierover kunt u stellen via zwemles@sportfondsenhofvantwente.nl. Zwemt u via een zwemclub, dan krijgt u via uw eigen club informatie.

Meer berichten