Foto:

DirectLease opent private leasewinkel in Hengelo

HENGELO - Vanaf deze week kunnen private lease-klanten van DirectLease hun favoriete auto niet alleen online bestellen, maar ook in de nieuwe, hypermoderne vestiging in Hengelo bekijken en zelfs direct meenemen. Direct rijden noemen ze dat bij DirectLease.

DirectLease, van origine een Oldenzaals bedrijf, is vanaf de start in 2001 de eerste aanbieder in Nederland van online autolease. Na de eerste succesvolle jaren in Nederland is uitgebreid naar België, later ook naar Duitsland om vervolgens fors door te groeien. Dat is één van de redenen dat er een nieuwe locatie in de regio gezocht en gevonden is aan de Goudstraat 70 in Hengelo. En daar wordt opnieuw – net als in Oldenzaal – het pand gedeeld en de succesvolle combinatie gemaakt met het Van Mossel Mega Occasion Centrum (MOC).

Direct rijden
Private Lease van DirectLease wordt nog meer “Direct rijden”. Aemil Schellens, Commercieel Directeur bij DirectLease: “Door ons online, transparante karakter herkennen klanten ons ongetwijfeld al van de snelle reacties en de nuchtere mentaliteit. Maar we hebben gemerkt dat er een groeiende behoefte is aan persoonlijk advies, de fysieke beschikbaarheid van ons team en het bekijken van de online aangeboden auto’s. In het centrum van Enschede zijn we al eens tijdelijk aanwezig geweest met een pop-up store en dat smaakte naar meer! Daarom bevindt zich in ons nieuwe kantoorpand onze eerste Private Lease winkel. Vrijwel alle gangbare modellen zijn hier te bezichtigen. En daar voegen we nog een extraatje aan toe. Als de klant met een loonstrook langskomt, kan hij direct wegrijden in de auto van zijn keuze. Dezelfde dag nog! De klant vindt in de winkel een mix van nieuwe modellen en occasions. Het aanbod is écht compleet, want uiteraard ontbreken ook de elektrisch aangedreven modellen niet die met de huidige subsidiemaatregel duizenden euro’s voordeliger zijn geworden.”

DirectLease maakt onderdeel uit van International Car Lease Holding (ICLH) en behoort daarmee tot de Van Mossel Automotive Groep. Met een leasevloot van zo’n 85.000 voertuigen is ICLH het grootste particuliere leasebedrijf van Nederland. In de beginjaren was DirectLease alleen actief met het aanbieden van zakelijke leaseoplossingen, maar sinds 2014 biedt DirectLease in Nederland (en later België) ook private lease aan. DirectLease is bovendien één van de leasemaatschappijen die vanaf de start bij het Keurmerk Private Lease aangesloten is.

Meer berichten