Vanaf Mango direct op pad

TWENTE - Martin Beumer heeft al enkele boeken op zijn naam staan. Zo schreef hij al 'Oet in Twente, eropuit!' met wandel-, fiets- en autoroutes in Twente. Toen hij zelf voor een scootmobiel bij Mango Almelo was, kwamen routes voor de scootmobiel ter sprake en is de samenwerking ontstaan.

Een scootmobiel is niet alleen maar een praktisch hulpmiddel om naar de supermarkt te gaan. Net zoals fietsers willen scootmobielgebruikers ook wel een ontspannen tochtje maken door het mooie Twentse landschap. En dat kan dus nu door de inzet van Martin Beumer. Inmiddels zijn twee routes al helemaal klaar en de derde bijna.

Aandachtspunten
De route voor scootmobielgebruikers gaat natuurlijk langs bezienswaardigheden en andere mooie plekken van Twente. Bij het samenstellen van de routes moet er wel rekening gehouden worden met de mogelijkheden van een scootmobiel. Zo heeft de accu een capaciteit waarmee zo'n 30 kilometer afgelegd kan worden, dus een langere route heeft geen zin. Verder kan een scootmobiel niet over te smalle paadjes en ook hekjes op de route kunnen een belemmering vormen.

Verkrijgbaarheid
Op dit moment zijn de in opdracht van Mango Almelo en Mango Hengelo gemaakte routes nog alleen verkrijgbaar bij de vestigingen van Mango Almelo en Mango Hengelo. Ellen van Puffelen van Mango Almelo heeft zelfs de routes een speciale plek in de winkel gegeven. Mogelijk dat in de toekomst de routes ook op andere plekken of via internet beschikbaar komen.

Stap dus gerust eens binnen bij Mango Almelo of Mango Hengelo voor de speciale routes. Mango Almelo te vinden aan de Einsteinstraat 8a in Almelo en Mango Hengelo aan de Drienerstraat 59 in Hengelo. Vanzelfsprekend bent u, net als Martin Beumer, ook van harte welkom voor advies en aankoop van een scootmobiel of ander hulpmiddel en voor onderhoud en reparatie. Meer informatie is te vinden op de website www.scootmobieltwente.nl

Meer berichten