Puur, Tijdloos en Doorleefd: Dat is Met Landelijk Label

BORNE - Door unieke oude meubels met een verhaal te combineren met krijt- en kalkverf van L’Authentique, stoer fotobehang en landelijke accessoires ontstaat een warme, doorleefde en sobere sfeer. Bovendien heeft Met Landelijk Label altijd weer wat nieuws te bieden.

Zo is het dus leuk om met enige regelmaat terug te komen om ons nieuwe aanbod te komen bekijken. Dit zorgt altijd voor nieuwe inspiratie! Of je nu op zoek bent naar een complete inrichting of gewoon een inspirerende dag uit, we nodigen je graag uit om ons eens te bezoeken. Doordat wij gratis interieuradvies geven, kunnen wij jou helpen met jouw droominterieur. Bovendien kun je dan zien hoe onze krijt- en kalkverf een sober interieur helemaal compleet maakt. Omdat onze woonwinkel beschikt over een eigen verfmengmachine kunnen wij ter plekke verf mengen naar smaak. Tevens zijn onze prachtige sfeerkamers allemaal geschilderd in de tinten van onze eigen kalk- en krijtverflijn en de tinten van L’Authentique.

Altijd iets unieks
Wij zien het als uitdaging steeds weer iets unieks te creëren, speciaal voor jouw interieur. Zodoende willen we je graag verwelkomen in onze winkel om onze sfeer te beleven en de landelijke meubels te bekijken. De winkel beschikt over prachtige sfeerkamers waar je veel inspiratie op kunt doen. Daarnaast is ons assortiment erg variërend, wat er voor zorgt dat wij een van de meest toonaangevende landelijke woonwinkels zijn. Dus kom gerust regelmatig langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend interieuradvies.

Ruime showroom
Onze showroom bestaat uit een oppervlakte van ruim 750 m2! Hierdoor is er ruime keuze aan landelijke / industriële meubels en accessoires. Hierdoor zijn wij een van de meest volledige landelijke en industriële woonwinkels van heel Nederland! Alsof de tijd heeft stilgestaan... dat is Met Landelijk Label. Gevestigd aan de Oonksweg 28E in Borne. Kijk voor meer informatie ook op: www.metlandelijklabel.nl

Meer berichten