Foto: Shutterstock.com

Nomineer ondernemers voor de Startersprijs 2020

HENGELO / BORNE / HOF VAN TWENTE - Ondernemers zijn het levensbloed voor de lokale economie. Bedrijven bieden werkgelegenheid, inkomsten, levendigheid en meer. Juist nu is het belangrijk om lokale ondernemers zo goed mogelijk te steunen en te helpen. Niet alleen wij als consumenten, maar ook de gemeenten spelen een belangrijke rol bij het steunen van ondernemers. Zo zullen de gemeenten Hengelo, Borne en Hof van Twente ook dit jaar weer de Startersprijs Midden Twente uitreiken.

Startende ondernemers zijn heel belangrijk voor onze economie. Immers, zelfs de grootste onderneming is ooit klein begonnen. Een starter van vandaag kan over tien jaar een internationale speler zijn. Mits je deze goed weet te ondersteunen in alle fasen van het bedrijfsleven.

Startersprijs
De Regionale Organisatie Zelfstandigen organiseert al sinds 2015 de Startersprijs voor Hengelo, Borne en Hof van Twente. Naar goed gebruik zal ook dit jaar weer een Startersprijs uitgereikt worden. Iedereen die in 2019 met een bedrijf gestart is in Borne, Hengelo of Hof van Twente kan kans maken op deze Startersprijs Midden Twente 2020. Een deskundige jury neemt dan alle aanmeldingen door. Uit alle aanmeldingen wordt een top 10 samengesteld en zij zijn verzekerd van tot 10 uur professionele coaching door de Regionale Organisatie Zelfstandigen. Verder worden er vijf bedrijven genomineerd voor de Startersprijs. De genomineerden ontvangen dan al zeker 1.000 euro, de winnende starter ontvangt maar liefst 3.000 euro. De prijsuitreiking van de Startersprijs Midden Twente 2020 zal gehouden worden op maandagavond 16 november in de Reggehof in Goor.

Nominaties welkom
Aanmelden om kans te maken op de Startersprijs Midden Twente kan via de website www.startersprijsmiddentwente.nl Het maakt niet uit in welke branche het bedrijf actief is; iedereen komt in aanmerking. De uiteindelijke winnaar is hoe dan ook in goed gezelschap. Afgelopen jaar ging de prijs naar Kidzstore uit Hengelo, gerund door Jeffrey Scholten en Ramon van Groesen. In 2018 won Danceworkx Studio uit Borne van Elizabeth Boerjan.

Meer berichten