Foto:

Concert Erwin Nyhoff

DIEPENHEIM - Met zijn zes meter lange Caddilac doet Erwin Nyhoff op zaterdag 11 juli Herberg de Pol aan. De zanger die in 2012 bij het grote publiek doorbrak met zijn optredens in The Voice, bedacht een creatieve manier om in deze tijd toch zijn muziek ten gehore te brengen. Met de grote wagen gaat hij op tour om ‘coronaproof’ op te treden.

Als het weer het toestaat zal hij optreden op het buitenpodium van het Diepenheimse Cultuurcentrum, zo kan het publiek in de frisse buitenlucht genieten van zijn prachtige akoestische muziek. Hij zal een preview geven van zijn theatertour 'Legends from Heaven' die in september van start gaat. Hij speelt songs van legendarische artiesten als Elvis, John Lennon, David Bowie, Leonard Cohen, Jim Morrison, Ramses Shaffy en Freddie Mercury. Deze avond hoor je ook nummers van onder meer The Rolling Stones, Bruce Springsteen, The Beatles en Bob Dylan.

Coronarichtlijnen
Volgens de coronarichtlijnen is er een beperkt aantal zitplaatsen en moeten kaarten van tevoren worden aangeschaft, online of aan de kassa in het Cultuurcentrum (Raadhuisstraat 8). Een ticket kopen op de avond zelf is niet mogelijk. Bij slecht weer wordt het optreden naar de theaterzaal van Herberg de Pol verplaatst. Zie voor info en kaartverkoop: www.herbergdepol.nl.

Meer berichten