Zo lang mogelijk zelfstandig met passende zorg van Home Instead

ENSCHEDE - Zo lang mogelijk zelfstandig blijven en aangenaam leven in je eigen vertrouwde omgeving; ook op leeftijd. Dit is de wens die Home Instead voor ogen heeft voor haar cliënten. Een betrouwbare, liefdevolle begeleiding en ondersteuning voor u en uw naasten. Met CAREGivers die niet alleen zorg bieden, maar ook het belangrijke menselijke contact en wederzijds vertrouwen.

Uit onderzoek blijkt dat 90 procent van de Nederlandse senioren zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen. Een ambitie die Home Instead deelt; maar hiervoor is dan vaak wel wat ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld voor een oudere met geheugenproblemen zoals dementie, die eens in de week een CAREGiver op bezoek krijgt om hen te helpen bij het houden van regie in hun eigen leven. Zorg die schaalbaar is wanneer het nodig is; van 1 uur per week tot 24 uur per dag thuiszorg wanneer de noodzaak er is. Hierbij is wederzijds vertrouwen erg belangrijk; het is een hele impact om een zorgverlener over de vloer te krijgen. Privacy, eigen identiteit en zelfbepaling kunnen in het gedrang komen. Home Instead zet daarom juist in op een heel persoonlijke benadering die de wensen van de cliënt centraal stelt: welzijn gaat vóór zorg. Geen wekelijks nieuwe gezichten aan de deur, maar een vertrouwd gezicht.

Veilige zorg
Ook in deze uitdagende tijd levert Home Instead de hoge kwaliteit zorg die cliënten en familie mogen verwachten. Uiteraard met de nodige hygiënemaatregelen voor een veilig bezoek. Juist nu is rust en structuur belangrijk voor de kwetsbare groep senioren. Home Instead zag de afgelopen tijd een groei van cliënten in heel Twente, onder meer doordat dagbesteding en andere ondersteuning stil lag.

Mantelzorg-steun
Home Instead kan zorg en ondersteuning bieden in samenspraak met mantelzorgers of ter vervanging van mantelzorg. Bijvoorbeeld wanneer een vaste mantelzorger op vakantie gaat en zijn of haar taken overdraagt aan Home Instead; u moet ook dan kunnen rekenen op een uitstekende zorg.

Goed advies
Home Instead geeft u graag een passend advies over de mogelijkheden van zorg voor uzelf of een naaste. Neem daarom contact op met Home Instead Enschede. Dit kan via 053-30 30 122 of kijk op: www.homeinstead.nl/enschede

Meer berichten