Foto:

Cargo-Mover helpt met bijzonder vervoer

HENGELO - Wanneer u iets groters mee moet nemen dan er in uw kofferbak past, is een aanhanger een handig hulpmiddel. Maar wat wanneer u iets heel bijzonders moet vervoeren? Een gespecialiseerde aanhanger huren bij Cargo-Mover is dan een stuk goedkoper dan eigen aanschaf.

Cargo-Mover is gespecialiseerd in de verhuur van een breed assortiment aanhangwagens. Dit zijn allemaal merk-aanhangwagens voorzien van alle benodigde Bovag/APK keuringen. Cargo-Mover verhuurt al sinds 1993 aanhangwagens aan particulieren, bedrijven en instellingen. Het assortiment begint bij de standaard gesloten en open aanhangwagens in enkel- en dubbelas. Erg praktisch wanneer u deze zomer aan de slag gaat met huis en tuin en wat meer moet vervoeren. Afhankelijk van uw rijbewijs en laadbehoefte is een passende aanhanger te huur.

Gespecialiseerde aanhangers
Daarnaast verhuren zij gespecialiseerde aanhangwagens; zo kunt u bij Cargo-Mover onder meer een paardentrailer voor één of twee paarden huren. Hebt u een kleinere koelwagen nodig of een auto-ambulance? Ook hiervoor bent u aan het juiste adres. Voor de vakantie huurt u kleinere bagagewagens of fiets-aanhangers tegen gunstige tarieven. Zij verhuren ook diverse accessoires, zoals vrachtnetten, kozijnbokken, kruiwagens en verhuisdekens in combinatie met een aanhanger. Dit tegen scherpe, concurrerende huurtarieven. Verder exploiteren zij ook autowasboxen in Hengelo, waar ook de aanhangers en dergelijke gereinigd kunnen worden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie, de huidige huurtarieven en voorwaarden op www.cargo-mover.nl of bel naar 06 - 13 13 65 13 of 074 - 25 93 710. Gevestigd aan de Höltersweg 52 in Hengelo.

Meer berichten