Ondernemerscafé Reuring: Thuiswerken is Topsport!

HOF VAN TWENTE - Dinsdag 8 september ontmoeten ondernemers uit de hele Hof elkaar om 19.00 uur bij Wijngaard Hof van Twente. HofMarketing organiseert dit Ondernemerscafé Reuring rondom een goede balans tussen werk en privé. 

In de Coronatijd waarin thuis ineens ook werkplek is geworden, is dit thema actueler dan ooit. Markelose topjudoka Hilde Jager trapt de avond af over de balans die ze als topsporter zoekt tussen sport en privé. Dit ondernemerscafé zou eerst een dag later plaatsvinden, maar is verzet naar dinsdag 8 september.

Het programma
Na de start door judoka Hilde Jager vertelt ondernemer Ilse Visscher over het wonen op je werkplek. Tijdens het ondernemerscafé kan er gekozen worden uit diverse workshops. Uiteraard is er ruimte om op gepaste afstand elkaar te ontmoeten en worden de RIVM-richtlijnen aangehouden. Dit Ondernemerscafé Reuring heeft een vrije toegang voor leden van HofMarketing en/of ondernemersverenigingen uit Hof van Twente. Alle ondernemers uit Hof van Twente zijn welkom! Van niet-leden wordt een kleine vergoeding van € 25,00 gevraagd. Bij Ondernemerscafé Reuring draait het om netwerken, leren en toepassen. Op dinsdag 8 september start het programma om 19.00 uur en wordt om 21.30 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Topjudoka Hilde Jager
De Markelose topjudoka Hilde Jager werd eind 2017 op haar 21ste Europees kampioene in Montenegro, bij de vrouwen onder de 23 jaar, en geldt internationaal als een groot talent. Naast topsport, studeert Hilde Gezondheid en Maatschappij aan de Wageningen Universiteit. Ze volgt een opleiding op niveau, weet wat bewegen is en wat het inhoudt om vitaal te blijven. Vitaliteit speelt ook in het bedrijfsleven en daar wordt steeds meer aandacht aan besteed.

Meer informatie over dit Ondernemerscafé Reuring, de workshops en aanmelding is te vinden op www.hofmarketing.nl/pijlers/werken

Meer berichten