Foto: Shutterstock.com

Aqua Gym weer van start

MARKELO - Zwembad ''De Vijf Heuvels'' start weer met lessen speciaal voor senioren (60-plus) die graag fit en gezond willen blijven. Onder begeleiding van ervaren instructeurs doet men diverse oefeningen die goed zijn voor de mobiliteit.

Vanaf donderdag 20 augustus bent u weer welkom. Door de extra maatregelen die in acht genomen moeten worden wegens het coronavirus, zijn onder andere de lestijden aangepast. De starttijden zijn 8.45, 9.45, 10.45 uur en 13.00 uur. De lessen duren 45 minuten. Blijf thuis wanneer u (milde) klachten heeft en houd altijd 1,5 meter afstand. Het zwembad besteedt ook extra aandacht aan schoonmaken en hygiëne. Het totale aantal bezoekers is beperkt, evenals de toegang tot douches en kleedkamers.
Om mee te doen met Aqua Gym dient u te bellen met 0547-361794 om een plaats te reserveren. Dit is alleen voor de eerste keer. Bij aankomst kunt u bij de receptie reserveren voor de volgende keer. Maximaal 20 deelnemers per les.

Extra tips en informatie
Ga van tevoren thuis naar het toilet en trek alvast uw zwemkleding aan onder de gewone kleding. Na afloop kan er beperkt gedoucht worden. Samen koffiedrinken met de groep kan voorlopig nog niet. Bij vragen, mail naar info@sportfondsenhofvantwente.nl. De lessen Aqua Gym kosten € 18,- per maand (€ 72,- tot en met december). Bij het eerste bezoek dienen deelnemers 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, om de bezoekersstromen te controleren. Kijk op de website voor info over andere activiteiten, zoals AquaVitaal: www.zwembaddevijfheuvels.nl.

Meer berichten