Echt álles voor mooi wonen!

OLDENZAAL - Hoe maak je van een huis een echt thuis? Wanneer je verhuist of gewoon de huidige inrichting zat bent, wil je je graag goed oriënteren op wat er te koop is. Woonboulevard Oldenzaal is dan hét adres in de regio. Met maar liefst 24 woonspeciaalzaken slaag je voor ieder interieur.

Voor veel mensen is het een wens om het interieur toch eens op te frissen. Zeker nu we collectief meer tijd thuis doorbrengen. Toch eens die oude bank er uit, wellicht een nieuw tapijt, de verlichting kan ook mooier en duurzamer en die gordijnen... ‘t is niet meer van deze tijd. Een bezoek aan de Woonboulevard Oldenzaal biedt dan uitkomst. Met ruim 60.000 vierkante meter woongenot en vele specialisten kun je ieder aspect van het interieur onder handen nemen. Zo heeft Van Gils een Comfortplein, gericht op meubels die van alle gemakken voorzien zijn zoals relaxstoelen. Bezoek ook Van Gils Lifestyle en Van Gils Modern om te ontdekken wat het beste bij u past.

Complete belevenis
Ook veel andere woonspecialisten bieden hun producten en diensten aan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bed? Auping Select en Van Gils Slapen bieden u een optimale nachtrust. Montèl is uw specialist op het gebied van designbanken en ook Topform maakt ieder meubelstuk uniek. Trendhopper biedt met het 100-stoffenconcept een unieke keuzevrijheid voor meubelbekleding. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Superkeukens voorziet u graag van een passend advies. Carpet Right maakt het geheel af met gordijnen, vloeren en raamdecoraties. Ook voor de prijsbewuste inrichter zijn er speciaalzaken te vinden, zoals Leen Bakker, Budget Home Store, Profijt Meubel en Meubelvoordeel. De Woonboulevard Oldenzaal is er voor iedereen; ongeacht het budget, smaak of voorkeuren. Dát is wat het een unieke belevenis maakt!

Echt genieten
Een bezoek aan de Woonboulevard Oldenzaal is écht even genieten. Wie even uit wil rusten kan perfect terecht in het befaamde Brug Restaurant voor een heerlijke dagschotel of bij Subway voor een overheerlijk vers gebakken broodje, salade of wrap. Haasten hoeft in ieder geval niet; je kunt gratis parkeren op de woonboulevard. Ook kinderen zijn van harte welkom in het Kinderparadijs waar zij zich onder begeleiding volop kunnen vermaken.

Ontdek het zelf!
Kom langs en ontdek zelf alles wat de Woonboulevard Oldenzaal te bieden heeft. Gevestigd aan de Kleibultweg 48 in Oldenzaal, ideaal bereikbaar langs de snelweg A1, afrit 33. Kijk voor een overzicht van alle speciaalzaken en een plattegrond op: www.woonboulevardoldenzaal.nl

Meer berichten