Augenklinik Ahaus: Uw vertrouwde oogkliniek in Ahaus

AHAUS - Augenklinik Ahaus is in 1993 als eerste oogkliniek in Ahaus opgericht door dr. Gerl, die indertijd al bijna twee decennia als oogarts met eigen praktijk ervaringen had opgedaan. Inmiddels is de kliniek overgenomen door zoon dr. Matthias Gerl, operateur en medisch specialist voor o.a. glaucoom, refractieve behandelingen (ooglaseren en lensuitwisselingen/-implantaten) en hoornvlieschirurgie.

In de grensregio is de oogkliniek binnen de oogheelkundige sector niet meer weg te denken. Meer dan 7.000 Nederlandse patiënten bezoeken jaarlijks de kliniek, zij waarderen met name de professionaliteit, de kwaliteit en de fijne omgang met patiënten. Veel mensen komen voor de behandeling van staar (cataract) of maculadegeneratie en willen op korte termijn en dichtbij huis geholpen worden. Dit kan bij Augenklinik Ahaus. Hiervoor is wel een verwijsbrief nodig. Ook voor lifestyle behandelingen kunt u bij Augenklinik Ahaus terecht. Denkt u hierbij aan ooglidcorrecties, rimpelverminderende gezichtsbehandelingen en refractieve chirurgie (zien zonder bril).

Persoonlijke begeleiding
Augenklinik Ahaus heeft mensen in dienst die Nederlands praten en het zorgstelsel uit het buurland begrijpen. Als patiënten het wensen, biedt het Nederlandstalige team persoonlijke begeleiding tijdens het bezoek aan de kliniek. Het team van dr. Gerl weet hoe belangrijk deze service voor deze patiënten is en wil in de nabije toekomst ook starten met een Arabisch spreekuur. Verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van dit spreekuur is oogarts dr. Heba Al Saraiji.

Meer informatie
De kliniek behandelt patiënten van alle zorgverzekeraars en is gevestigd in de binnenstad van Ahaus tegenover het kasteel. Kijk voor meer informatie op de website: www.augenklinik.nl

Meer berichten