Dit Bedrijfsdiensten: bijzonder veelzijdig!

TWENTE - Zorgeloos genieten van uw kachel... Dan is het belangrijk om jaarlijks uw schoorsteen te laten vegen om een schoorsteenbrand te voorkomen. Dit Bedrijfsdiensten voert dit graag voor u uit.

Door onjuist stookgedrag zoals stoken van nat hout, krijgt de brandstof te weinig zuurstof en er ontstaat een onvolledige verbranding. Hierdoor ontstaat een teerachtige en brandbare laag in het rookkanaal. Als uw schoorsteen door ons geveegd wordt krijgt u een veegbewijs. Mocht u toch een schoorsteenbrand krijgen dan kunt u hiermee aantonen dat er regelmatig onderhoud gepleegd is. Natuurlijk zorgt een schone schoorsteen ook voor een schonere en efficiëntere verbranding.

Huisontruiming
Naast het schoorsteenvegen voeren wij alle soorten van huisontruiming en bedrijfsontruiming uit, voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten (onder andere voor bedrijven, notarissen, bewindvoerders, makelaars). U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van elke soort woning. Van appartement tot villa en alles daar tussenin. Tevens kunnen wij alleen delen van een pand ontruimen, zoals losse kamers, de garage, zolder of kelder. Ook voor het ontruimen van bijgebouwen en opslagboxen bent u bij ons aan het juiste adres. Indien nodig, krijgen wij elke woning binnen 24 uur leeg.

Brede dienstverlening
Wij kunnen u van dienst zijn met tal van extra services en specialismen, zoals: Vervuilde woning ontruimen, Woning schoonmaak, Spoedontruimingen, Verhuizingen, Tuinontruimingen, Wietplantages verwijderen, Vloeren, vloerbedekking en trapbekleding verwijderen, Herstelwerkzaamheden, Seniorenontruiming, Woning verkoopklaar maken. Vanzelfsprekend is het bieden van kwaliteit onze topprioriteit. Onze dienstverlening gaat verder dan dat. Wanneer wij voor u aan het werk zijn ontzorgen wij u. Wij dragen zorg voor alle facetten die bij onze werkzaamheden komen kijken: ook voor de zaken waar u niet aan denkt. Dat is precies de bedoeling: uw opdracht is onze zorg en maatwerk is bij ons de standaard. Wij komen graag vooraf bij u langs om het pand te bezichtigen. Wij beantwoorden al uw vragen en bespreken ons plan van aanpak met u. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Dit Bedrijfsdiensten op: www.ditbedrijfsdiensten.nl

Meer berichten