Corbeel&Greven en Dove: samen investeren in de toekomst

ENSCHEDE - Wanneer een dierbare overleden is, zijn er veel zaken die geregeld moeten worden, zoals het grafmonument, urn of andere vorm van blijvende herinnering. Corbeel&Greven en Dove natuursteen dragen samen al honderd jaar zorg voor een goed advies.

Corbeel&Greven zal bij veel lezers bekend zijn; zo schonken we eerder met Harrie ten Vregelaar aandacht aan de diverse vormen van monumenten en de dienstverlening die Corbeel&Greven biedt; van de plaatsing van een nieuw grafmonument, de keuze voor een urn in diverse vormen, maar ook onderhoud aan een grafmonument. Sinds 1 maart dit jaar is ook Dove natuursteen in Enschede toegetreden tot de Wessels Groep waar ook Corbeel&Greven onder valt. Twee bedrijven in de natuursteen-branche die elkaar perfect aanvullen.

Goede aanvulling
“We hebben allebei veel ervaring in deze branche en weten dat we van elkaar op aan kunnen als goede noabers”, aldus Jacob van de Goor van Dove natuursteen. Het Enschedese familiebedrijf heeft ruim 100 jaar ervaring in natuursteen. Al sinds 1918 produceren zij diverse natuursteen producten in eigen werkplaats. Ze zijn gespecialiseerd onder meer in natuurstenen vloeren, keramische vloeren, vensterbanken, keukenbladen, terrastegels, maar ook: grafmonumenten. Ook Corbeel&Greven - 70 jaar actief - biedt veel van deze dienstverlening aan.

Volgende stap
Dove natuursteen is nu bezig met het verbouwen van haar showroom en kantoorruimtes. Deze maand moet dit klaar zijn. Corbeel&Greven trekt hier dan ook bij in met haar monumenten. Zo ontstaat het grootste én mooiste natuursteenbedrijf van de regio. Wat in ieder geval niet zal veranderen is het goede advies waar mensen op mogen rekenen. Zo zal ook Harrie ten Vregelaar hier werken, met een nadruk op de brede dienstverlening van deze bedrijven. Jacob van de Goor is dan gericht op de grafmonumenten. Een branche die altijd volop in beweging is; met nieuwe materialen, vormen en afwerkingen van monumenten. Ook op het gebied van urnen ziet men dat er vaker vraag is naar een blijvende herdenkingsplek; een mooie manier om een verlies te verwerken en minder definitief dan het uitstrooien van as. Het is voor hem dan ook een mooie uitdaging om invulling te geven aan een monument dat precies recht doet aan de wensen van de overledene én de nabestaanden. Een blijvende herinnering aan een mooi leven, dat recht doet aan zijn of haar unieke persoonlijkheid.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.corbeel-greven.nl of www.dove-natuursteen.nl

Meer berichten