Geslaagde KWF-collecte in Goor

GOOR - De collecte voor KWF Kankerbestrijding, die is gehouden in de eerste week van september heeft in Goor 5.342,03 euro opgebracht.

De winkelbusjes die in Goor staan bij Wiemerink de echte Groenteman, Tankstation Hoek, Vishandel Holtmaat en bij Reggestad Automatisering hebben 379,37 euro opgebracht. Daarnaast is er bij een uitvaart een collecte gehouden, waarbij het mooie bedrag van 400,58 euro is ingezameld voor het KWF Kankerbestrijding. In totaal het fantastische bedrag van 6.121,98 euro. De afdeling Goor van KWF Kankerbestrijding dankt alle gevers voor hun bijdrage, de winkeliers en de familie voor het mogen plaatsen van een collecte bus. En uiteraard worden ook de collectanten bedankt voor hun inzet bij deze collecte.

Juist nu
“We zijn iedereen in Goor heel dankbaar voor hun gift”, zegt het collecteteam. “Juist nu is de steun aan kankerpatiënten hard nodig. Onderzoek en zorg mag niet stilvallen. We zijn daarom blij dat we toch hebben kunnen collecteren. En veel mensen met ons: tijdens het collecteren merkten we dat de inwoners van Goor heel begaan waren met hoe kankerpatiënten deze coronacrisis doorstaan.”

De vrijwilligers
“Met alle coronamaatregelen was het natuurlijk een bijzondere collecteweek”, blikt het collecteteam terug. “Maar onze collectanten waren gemotiveerd om er een succes van te maken. Dat is gelukt: de anderhalve meter was goed te handhaven en we hebben een prachtig bedrag opgehaald.” Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl/collecte.

Meer berichten