Foto: Joost Collet

Kennismaken met een andere sport met de sportactie

HOF VAN TWENTE/HENGELO - Mensen met plezier laten bewegen is wat NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs voor ogen hebben met de sportactie. De juiste sport vinden is dan wel noodzakelijk en dat kan door tijdens deze gezamenlijke actie een sport gratis uit te proberen.

De sportactie loopt tot en met 27 september. In de actieperiode krijgt iedereen bij minimaal 10,- euro aan boodschappen bij Albert Heijn eenmalig tien sportzegels in de AH-app. Door naar website www.proefdesport.nl te gaan kan men zien welke verenigingen er meedoen. De sportzegels kunnen tot en met 25 oktober 2020 verzilverd worden.

De verenigingen
Eén van de deelnemende verenigingen is Gv Excelsior Goor. De jongsten kunnen hier meedoen met ouder en kindgym of kleutergym. De iets oudere jeugd kan bijvoorbeeld een proefles HipHop volgen. Er kan ook meegedaan worden met freerunnen, turnen of de springgroep. Voor volwassen is er verder jazzdance (vanaf 40 jaar of vanaf 50 jaar), bewegen voor ouderen tussen de 60 en 90 jaar. Voor elke leeftijdscategorie heeft Gv Excelsior Goor wel een leuke les. De lessen worden gegeven aan de Lindelaan 70 in Goor. Bij Rugbyclub Dragon kan iedereen van 4 tot 40 jaar terecht om eens kennis te maken met rugby. Een sport die ruig kan ogen, maar waar respect voor elkaar voorop staat. De trainingen worden gegeven aan de Pruisische Veldweg 77 in Hengelo. ZPC De Hof heeft voor zowel jeugd als volwassen een proefles waterpolo in de aanbieding. De waterpolotraining wordt gegeven in Zwembad De Vijf Heuvels aan de Potdijk 5 in Markelo. De Twentsche Golfclub in Ambt Delden biedt u de mogelijkheid om mee te doen met een kennismakingsclinic golf. Hiervoor kunt u terecht aan de Almelosestraat 17 in Ambt Delden.

Meer berichten