Help HofMarketing om de Hof op de kaart te blijven zetten

Help HofMarketing om de Hof op de kaart te blijven zetten

HOF VAN TWENTE - Vind jij Hof van Twente ook zo mooi en wil jij helpen om de Hof naar een hoger niveau te tillen? Help dan marketingorganisatie HofMarketing, die zich inzet voor alle ondernemers, inwoners, bezoekers en verenigingen in de gemeente.

HofMarketing zet de Hof op de kaart, het verzorgt de gebiedsmarketing van de gemeente sinds de oprichting in april 2018. De organisatie werkt samen met de gemeente aan onder andere prachtige bloemenperken, het unieke routenetwerk van fiets- en wandelpaden en een fijn ondernemersklimaat. Ook zet men zich in voor de inwoners, bijvoorbeeld door soepblikken uit te delen via een donateursactie. Ook krijgen pasgeboren baby’s een slabbetje en ontvangen nieuwe inwoners een welkomstpakket en wordt er elk jaar een inwonersdag georganiseerd. Voor ondernemers staat HofMarketing klaar met een groot professioneel netwerk en organiseert het jaarlijks meerdere ondernemerscafés om kennis te vergaren. HofMarketing heeft ook VVV-informatiepunten in Delden, Diepenheim, Goor en Markelo, die inwoners en toeristen laten zien wat er allemaal te doen en te ontdekken is.

Word donateur
Wil jij een bijdrage leveren om ervoor te zorgen dat het werk door kan gaan? Dit kan door een eenmalige donatie of door jaarlijks donateur te worden voor € 25,00. Wees er snel bij, want de eerste twintig donateurs krijgen een fles Twentewijn. Meer weten? Neem dan contact met op via info@hofmarketing.nl of kijk op hofmarketing.nl.

Meer berichten