Jonge huurders gaan energie besparen

Jonge huurders gaan energie besparen

HOF VAN TWENTE - Jongeren tussen de 7 en 12 jaar die in een huurhuis van Viverion of Wonen Delden wonen kunnen zich sinds 1 januari aanmelden voor het spel Junior Energiecoach. Met het spel kan energie én geld bespaard worden.

Na aanmelding (gratis) via www.juniorenergiecoach.nl ontvang je een startpakket per post met daarin enkele opdrachten. Je bent er zo’n 15 tot 30 minuten per week mee bezig en dat vijf weken achter elkaar. Je maakt kans op mooie prijzen én je leert op een leuke manier over energieverbruik. Het spel start eind februari 2021. Meer weten? Op de website staat een test als voorproefje. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 65 kinderen meedoen.

Stekkerexpeditie
Vijf weken lang bespaart tv-held Varkentje Rund - in de rol van Junior Energiecoach - samen met gezinnen energie. Op een praktische, leuke en leerzame manier. Wekelijks zijn er populaire Junior Energiecoach-filmpjes, gevolgd door leuke en geheime challenges, winacties, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie? Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Meedoen is leuk en leerzaam voor het hele gezin, dus ook voor ouders! Het spel start op 27 februari en duurt vijf weken.

Gratis meedoen
Huurders van Viverion en Wonen Delden in Hof van Twente kunnen gratis meedoen. Voor dit project wordt samengewerkt met gemeente Hof van Twente. Aanmelden of meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan van 1 januari tot en met 20 februari. Voor een schoner milieu en vollere portemonnee; ik doe mee! Meer weten? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl.

Meer berichten