Boompjes voor beginners
Foto: Shutterstock

Boompjes voor beginners

TWENTE - Het voorjaar komt eraan en voor iedereen die zin heeft om iets aan het klimaat te doen, is dit een goed moment om boompjes aan te planten. Dit kan nu in eigen tuin door mee te doen aan Boompjes voor Beginners. Ook als je geen groene vingers hebt.

Boompjes voor Beginners is een initiatief van de natuurbeweging als onderdeel van een groter plan (Plan Boom) om de komende vier jaar 10 miljoen bomen in heel Nederland te planten. Die bomen helpen tegen de klimaatverandering, omdat ze de hoeveelheid CO2 in de lucht verminderen. Dat is hard nodig, omdat de opwarming van onze aarde nog steeds doorgaat. Ieder boompje maakt ook de eigen leefomgeving mooier, frisser en gezonder. Niet alleen voor jou, maar ook voor de vogels, vlinders en insecten.

In elke tuin
Help mee met het klimaat! Voor 25,- euro worden drie kleine boompjes naar je toe gebracht. Een mispel, een vlier en een gele kornoelje. Die worden niet te groot en passen dus in elke tuin. Bestelling kan alleen nog deze maand. De boompjes worden dan snel bij je thuis bezorgd. Kijk op www.planboom.nl/beginners. Wanneer uw tuin niet groot genoeg is om de drie boompjes te planten, dan is er ook de mogelijkheid om voor 25,- euro één boompje voor uw eigen tuin te bestellen en de andere twee worden door de natuurbeweging elders voor je geplant. Ook dan wordt het gekozen boompje gratis bij je thuis bezorgd.

Meer berichten