Laatste deel van Heeckeren gaat woonrijp gemaakt worden

Laatste deel van Heeckeren gaat woonrijp gemaakt worden

GOOR - De gemeente Hof van Twente wil binnenkort starten met het bouwrijp maken van het laatste deel van het Ensink in de wijk Heeckeren in Goor. Het voorlopig ontwerp voor het woonrijp maken van dit laatste deel is klaar.

Met de plannen kan het laatste werk aan deze nieuwbouwwijk eindelijk beginnen. De huidige bouwstraat van het Ensink zal ingericht worden net als het noordelijke deel van het Ensink en het verlengde deel van de Wanyng. Er komen nog enkele parkeerplaatsen en veel groen. Verder zal de bovengrondse wateropvang, de wadi, aan de rand van de woonwijk definitief ingericht worden.

Nieuw bosperceel
De voormalige bouwweg met tijdelijke duiker aan het Ensink gaat dus weg. Wanneer deze weggehaald zijn wil de gemeente de grondwallen van het industrieterrein Zenkeldamshoek en de woonwijk met elkaar verbinden door het planten van een bosplantsoen.

Reageren op het plan
Een reactie sturen kan via de website van de gemeente tot uiterlijk 3 maart 2021. Wanneer u wilt reageren op het ontwerp, dan wordt uw reactie ongewijzigd opgenomen in de reactienota en hierop voorzien van gemeentelijk commentaar. Iedereen die een reactie heeft ingediend, krijgt een exemplaar van de reactienota toegestuurd. De reactienota is een openbaar stuk maar de gemeente zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens niet worden gepubliceerd. Voor de gemeente moet de reactie te koppelen zijn aan uw naam en adres. Wanneer naam en/of adres ontbreken nemen zij uw reactie niet in behandeling.

Meer informatie
Contactpersoon is de projectleider Arjan Staman, tijdens kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer 0547-858585 of per email op a.staman@hofvantwente.nl.

Blijf op de hoogte
De gemeente voert regelmatig plannen uit voor woningbouw, herinrichting, rioolvervanging en meer. Er zijn diverse manieren om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen. Zo kondigt de gemeente deze aan via de gemeentelijke informatiepagina. Een overzicht van actuele en geplande werkzaamheden is ook te vinden via: https://www.hofvantwente.nl/actueel/wegwerkzaamheden-en-projecten.html Hier kunt u ook vinden hoe u eventueel bezwaar kunt maken tegen plannen.

Meer berichten