ZZP Hof van Twente in 2021: fysieke of online bijeenkomsten?

HOF VAN TWENTE - ZZP Hof van Twente had haar eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar, graag in februari georganiseerd. “Als werkgroep stonden we voor het dilemma; nog een keer een online-bijeenkomst organiseren, of toch even wachten tot versoepeling van maatregelen, waarbij er mogelijkheden ontstaan om weer fysiek bij elkaar te komen? Voor dat tweede hebben we gekozen”, vertelt Ellen te Riele namens de ZZP-werkgroep. “Dat betekende wel dat we wat moesten schuiven met ons jaarprogramma.”

De eerste bijeenkomst van ZZP Hof van Twente is bij Pitch & Putt Diepenheim en staat gepland op 9 april van 16.00 tot 19.00 uur. Deze bijeenkomst vindt buiten plaats en deels (afhankelijk van de situatie) binnen. De bijeenkomst begint met het welkom met koffie/thee en krentenwegge en dit wordt vervolgd met in groepjes het spelen van 9 holes Pitch & Putt Golf en netwerken onder het genot van Buffet Morshoek moal. Aanmelden kan via info@zzphofvantwente.nl (voor leden gratis, niet leden betalen € 25 excl. btw (betaling achteraf met factuur)).

Verwacht
In juni, exacte datum, tijd en locatie zijn nog niet bekend, staat er een gesprek met Bert Eeftink (Helligen Hendrik) op het programma. Medio september volgt een bezoek aan drone-specialist Wouter Borre van Robor Electronics in Bentelo. Ook hiervoor geldt dat exacte datum, tijd en locatie nog volgen. Verder wil ZZP Hof van Twente in november een bijeenkomst houden met Rabobank Centraal Twente over ZZP Ondernemerschap.

Ondernemersbijeenkomst
ZZP Hof van Twente organiseert bijeenkomsten door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten (gemiddeld vier per jaar). Daarnaast krijg je als lid extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in goede webtechniek en marketing.

Save the date in 2021
De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep. Locaties en verdere invulling van het programma in 2021 volgen zo snel mogelijk. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.
Foto: Marloes Hemmelder

Meer berichten