Een gezellig thuis begint bij Budget Home Store XXL!

OLDENZAAL - Veel mensen zijn het afgelopen jaar aan de slag gegaan om hun huis nog gezelliger in te richten. Niet verrassend, aangezien we nu meer tijd thuis doorbrengen dan voorheen. Maar hoe maak je van je huis een echt sfeervol thuis, het liefste nog betaalbaar? Budget Home Store XXL kan hierbij helpen.

Budget Home Store XXL op de Woonboulevard Oldenzaal geeft graag een passend advies. Of u nu op zoek bent naar een los meubelstuk of juist een complete inrichting. Sinds deze week bent u weer zónder afspraak welkom in de showroom. Hoewel u zich uiteraard via internet redelijk kunt oriënteren op ‘wat er te koop is’, gaat er niets boven het écht zelf zien en beleven van een product. Een foto vertelt je immers niet hoe die nieuwe bank écht zit, of welke kleur het mooiste staat in je interieur. Juist dit goede advies en beleving is de toegevoegde waarde van het fysieke winkelen wat nu weer mogelijk is.

Ook voor slapen!
Wat de Budget Home Store XXL uniek maakt is het brede assortiment. Naast het uitgebreide meubelassortiment treft u er veel leuke accessoires om het interieur helemaal af te maken. Een nieuwe toevoeging in het assortiment is de categorie slapen; sinds kort kunt u er ook terecht voor betaalbare matrassen om bij weg te dromen, bedbodems voor ieder bed of een volledige boxspring in elke gewenste maat en kleurstelling. Bovendien zijn deze snel leverbaar; alle boxsprings worden binnen drie weken geleverd. Verder is een breed assortiment aan onder meer linnenkasten, nachtkastjes, bedtextiel en meer snel en uit voorraad leverbaar; wat klanten zeer waarderen.

Kom langs
U bent van harte welkom bij Budget Home Store XXL, gevestigd aan de Kleibultweg 48. In de ruim opgezette showroom kunt u zich rustig en veilig laten adviseren; u kunt naar wens nog wel een afspraak maken met een verkoopadviseur. Kijk voor lopende aanbiedingen, actuele openingstijden en de nieuwste trends op woongebied op: www.budgethomestore.nl/oldenzaal

Meer berichten