Praat mee tijdens Op Stoom Live op 10 juni

HOF VAN TWENTE - Komende donderdag 10 juni is de eerste uitzending van Op Stoom Live. In samenwerking met HofstreekTV is een studio opgezet in de industriële hallen voor een bijzondere live uitzending.

De gemeente wil mensen zo graag informeren over de plannen voor Op Stoom in Goor. Dit omvat de herontwikkeling van de voormalige Stoomblekerij Goor naar een mooie woonwijk. Zo komt er een nieuw stadspark en woningen die precies aansluiten op de omgeving. Inmiddels zijn de fysieke werkzaamheden ook in gang gezet, met de aanleg van een nieuwe toegangsweg.

Stel vragen
De uitzending zal op donderdagavond 10 juni gehouden worden van 19.30 tot 20.30 uur. De gemeente geeft dan uitleg over de nieuwe weg, het Masterplan en de planning. Ook zal teruggeblikt worden op de werkzaamheden van TSB in vroeger jaren, met oud-werknemer Henk Bolink en oud-bewoner Jan Poortman. De presentatie is in handen van Renée Kleywegt. Vragen kan men vooraf insturen via info@gooropstoom.nl en tijdens de uitzending kan men inbellen. Er kan gekeken worden naar HofstreekTV of via de livestream op www.hofstreek.nl/tv

Meer berichten