AquaSporten weer van start bij Vijf Heuvels

MARKELO - Bij Sportfondsenbad De Vijf Heuvels zijn ook de Aquasport-activiteiten weer van start gegaan.

Dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen kan men sinds maandag weer meer aanbieden naast de zwemlessen en het banenzemmen. Het gaat dan om de AquaVaria op maandagmiddag en woensdagochtend, Triatlontraining op maandagavond (van buiten naar binnen), AquaJogging op dinsdag- en donderdagochtend, Crazy Power Workout op dinsdagavond, Aquarobic op dinsdag- en donderdagavond, Peuter-kleuterzwemmen op woensdag- en zondagochtend, AquaGym op donderdagochtend en -middag, AquaVitaal op donderdagmiddag, Aquatrim op vrijdagavond en het Babyzwemmen op zondagochtend (samen met het Peuter- Kleuterzwemmen).

Spelregels
Voor alle Aquasport activiteiten geldt dat er gereserveerd moet worden via 0547-361794. Bestaande kaarten zijn, waar van toepassing, verlengd. Verder dient men thuis zwemkleding aan te trekken onder de gewone kleren. Desinfecteer de handen bij binnenkomst, houdt 1,5 meter afstand en draag een mondkapje in de binnenruimtes, behalve tijdens het sporten zelf. Toiletten zijn geopend. De douches nog niet allemaal. Naar verwachting zijn ze vanaf 14 juni allemaal weer open. Na het zwemmen zijn de kleedruimtes wel te gebruiken. De horeca kan in verband met de 1,5 meter handhaving helaas nog niet open, wel zijn er To Go-producten te verkrijgen.

Meer informatie
Check voor het exacte rooster buiten, binnen en in welk bad je terecht kunt de site www.zwembaddevijfheuvels.nl of mail je vraag naar info@sportfondsenhofvantwente.nl.

Meer berichten