Foto: Piet Brummer

Volop genieten van zwempret bij De Mors: nu ruimer open!

DELDEN - Deze warme weken is er niets fijner dan een verkoelende duik in het zwembad. En dat hebben ze geweten bij zwembad De Mors; de afgelopen tijd was het weer druk in het bad én er werden massaal zwemabonnementen afgesloten.

De verruiming van de coronamaatregelen voor onder meer de zwembaden maakt zwemmen weer een leuk en haalbaar uitje. Zo zijn in navolging van de landelijke versoepelingen ook bij De Mors de regels weer wat teruggeschroefd. Zo kunnen de zwemmers weer gebruik maken van de douches.

Veel animo
Volgens zwembad De Mors waren Deldenaren de afgelopen tijd volop bezig om zwemabonnementen te kopen. Niet geheel verrassend, gezien het warme zomerweer waar we deze week ook weer van konden genieten. Daarnaast blijven ook relatief meer mensen dichter bij huis deze zomervakantie, wat ook de drukte in de hand kan werken. Het bad verwacht geen grote problemen; de capaciteit is namelijk zo’n 700 bezoekers. Hoewel men het principe vol is vol hanteert, kwam dat in 2020 slechts één keer voor. Om zwemmers wat meer mogelijkheden te bieden om te zwemmen heeft de SBR besloten om het middagblok voor het zwemmen om 13.00 uur te beginnen. Om 19.45 uur sluit het bad dan weer.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en andere actuele ontwikkelingen ook op: www.zwembad-demors.nl.

Meer berichten