Nomineer iemand voor Hoffelijkheidsprijs van HofMarketing

HOF VAN TWENTE - Wie wordt opvolger van Gerrit van de Kolk als Held van de Hof 2020? Wie is volgens u dé Held van de Hof of welke werkgever heeft afgelopen jaar iets extra’s gedaan voor de werknemers en verdient het om in het zonnetje gezet te worden? Het antwoord op deze (en andere!) vragen komt op 9 september 2021. Dan reikt HofMarketing de Hoffelijkheidsprijs uit.

Voor deze feestelijke awardshow is HofMarketing op zoek naar genomineerden en roept u op om te nomineren. In totaal staan er vier prijswinnaars op het podium, elk in een eigen categorie. Dit zijn: ‘Wonen’ - welke buurt, wijk of straat deed iets bijzonders dit jaar of had een goed buurtinitiatief? ‘Werken’ - wie is de (beste) werkgever van het jaar en waarom? ‘Recreëren’ - wie heeft op toeristisch vlak écht wat toegevoegd wat van waarde is geweest voor de toeristen/recreanten/bezoekers in Hof van Twente? En als laatste ‘Overall’ - wie is volgens jou de Held van de Hof en waarom?

Mooi initiatief
HofMarketing heeft afgelopen jaar de Hoffelijkheidsprijs in het leven geroepen en gaat vooral over positieve ontwikkelingen in Hof van Twente en over mensen die aandacht verdienen omdat ze iets betekenen voor zijn/haar omgeving. Iemand aandragen voor de Hoffelijkheidsprijs kan tot 25 juni. Daarna gaat de deskundige jury een selectie maken wíe de genomineerden zijn. Na de zomer kan men stemmen op zijn of haar favoriet via www.hofmarketing.nl/hoffelijkheidsprijs. Iemand nomineren/aandragen kan via: https://bit.ly/3gucAEV

Gezellige uitreiking
Tijdens de feestelijke avond op donderdag 9 september aanstaande, waarbij dresscode Twents Chique in het leven is geroepen, worden live bij De Kroon in Markelo de Hoffelijkheidsprijzen uitgereikt aan de winnaars.

Waardering belangrijk
Hof van Twente is zeker niet de enige gemeente die dit soort mooie waarderingsprijzen kent. In Twente kennen we nog echt het concept van noaberschap; goede buren voor elkaar zijn in de breedste zin. Dit is wat een gemeenschap ook echt een gemeenschap maakt. Juist in deze zeer uitdagende coronaperiode is dit gevoel van noaberschap extra belangrijk.

Meer berichten