<p>Goede koffie en een goed gesprek naar wens. Iedereen is van harte welkom tijdens &#39;Kerk is Open&#39; op de vrijdagen in De Ark.</p>

Goede koffie en een goed gesprek naar wens. Iedereen is van harte welkom tijdens 'Kerk is Open' op de vrijdagen in De Ark.

Kom eens gezellig op de koffie in De Ark

GOOR - Een kerk is tegenwoordig veel meer dan een plek voor kerkdiensten. Het is een ontmoetingsplek die graag midden in de gemeenschap staat. Zo ook De Ark van de Vrije Baptistengemeente in Goor. Zij nodigen iedereen van harte uit om eens een kopje koffie te komen drinken.

Voor kerken is het steeds belangrijker om een positieve, opbouwende rol te spelen in de lokale gemeenschap. Steeds minder mensen zijn belijdend gelovige, hoewel veel mensen er wel open voor staan dat er ‘iets’ is. Zeker in de huidige, uitdagende coronaperiode is er voor veel mensen ook behoefte aan momenten van rust, bezinning en positieve ontmoetingen. Onder de noemer ‘Kerk is Open’ is iedereen welkom op de vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Kom langs om het nieuwe kerkgebouwe te bewonderen en elkaar te ontmoeten of voor een leuk gesprek. De koffie staat klaar, zo laat men weten. In het nieuwe kerkgebouw is ook voldoende ruimte om de aanbevolen 1,5 meter afstand goed in acht te kunnen nemen.

Komt u ook een keer op de koffie bij VBG De Ark? Zij zijn gevestigd aan de Irisstraat 3 in Goor, tegenover huisartsenpost De Oliphant. Meer weten over de Vrije Baptistengemeente in het algemeen? Kijk op: www.vbg-goor.nl.

Meer berichten