<p>Ziet u een verdachte situatie bij een sportcomplex, buurthuis of in uw eigen straat? Bel dan 112 om de pakkans te vergroten.</p>

Ziet u een verdachte situatie bij een sportcomplex, buurthuis of in uw eigen straat? Bel dan 112 om de pakkans te vergroten.

(Foto: )

Politie zoekt getuigen na inbraak kantine De Mors

DELDEN - De politie is op zoek naar getuigen en bruikbare tips naar aanleiding van een inbraak afgelopen week. Vrijdag 3 september werd tussen middernacht en 11.00 uur ingebroken in de sportkantine. Hierbij werd een kluis weggenomen. Deze is later teruggevonden in de bosjes bij het voetbalveld aan de Sportlaan in Delden.

De politie hoopt uiteraard dat er mensen zijn die iets gezien of gehoord hebben van de initiële inbraak, of juist van het dumpen van de kluis later. U kunt eventuele tips doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Daarnaast roept de politie ook op om eventueel via Facebook iets te laten weten.

De inbraak in de sportkantine is echter ook aanleiding om te waarschuwen voor dit risico. Helaas zijn objecten zoals sportkantines, buurthuizen en andere soortgelijke organisaties een geliefd doelwit bij inbrekers. Zij kunnen hier vaak relatief ongestoord te werk gaan. Het is daarom belangrijk om als beheerder de panden zo goed mogelijk af te sluiten met deugdelijk hang- en sluitwerk. Maak ook duidelijk aan bezoekers dat er géén buit te halen valt. Ziet u verdachte situaties op of om zo’n voorziening? Aarzel dan niet om 112 te bellen. Zo vergroot u de pakkans van de dader of daders.

Meer berichten