<p>De vrijwilligers hebben er weer zin in voor deze 28-ste editie van de fietsvierdaagse in Hof van Twente. Na afgelasting in 2020 kan men nu eindelijk weer op de pedalen voor deze leuke tochten.</p>

De vrijwilligers hebben er weer zin in voor deze 28-ste editie van de fietsvierdaagse in Hof van Twente. Na afgelasting in 2020 kan men nu eindelijk weer op de pedalen voor deze leuke tochten.

(Foto: )

28-ste editie Hof van Twente Fietsvierdaagse

HOF VAN TWENTE - Fietsliefhebbers mogen het in de kalender zetten: van maandag 18 tot en met donderdag 21 oktober is de 28-ste editie van de fietsvierdaagse Hof van Twente. Afgelopen jaar kon deze niet door gaan in verband met de coronamaatregelen. De deelnemers én de veertig vrijwilligers die dit mogelijk maken hebben er des te meer zin in!

Elke dag wordt er een route uitgezet van 35, 50 en 70 km in verschillende richtingen. De routes zijn bewegwijzerd. Starten is mogelijk tussen 09.00 en 12.00 uur vanaf theater De Reggehof in Goor. Schitterende herfstkleuren in machtige loofbossen maken het najaar bij uitstek geschikt om er met de fiets op uit te trekken. Het unieke routesysteem geeft u onderweg de mogelijkheid te kiezen welke afstand die dag het beste bij u past. Onderweg komt u langs verschillende bezienswaardigheden en er is genoeg tijd om onderweg even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en de Twentse gastvrijheid. U komt onder andere langs de Sallandse heuvelrug, de Twickelse bossen, en het stedeke Diepenheim met haar kastelen. Met uitzondering van de maandag zorgt men elke dag bij terugkomst voor een gezellig live optreden van muzikanten uit onze streek. De Reggehof biedt een scala aan drankjes en hapjes na de mooie fietstocht. Ook de Goorse Horeca heeft tal van betaalbare mogelijkheden. 

Op 17 oktober kan men zich al een beetje losfietsen; er is dan van 14.00 tot 17.00 uur een fietstocht van 25 kilometer en van 16.00 tot 17.00 uur mogelijkheid om in te schrijven. Ook de startbewijzen van diegene die voor ingeschreven hebben liggen gereed om af te halen. Mochten er nog regels zijn inzake corona dan dient iedereen deze uiteraard te volgen.

De start en de finish is telkens bij de Reggehof aan De Höfte 5 in Goor. Starten kan tussen 09.00 en 12.00 uur. Een weekkaart kost 11,50 euro per persoon. Vier dagen meefietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart kost 3,50 euro. Kijk voor meer informatie en eventuele ontwikkelingen op: www.fietsvierdaagse.eu.

Meer berichten