<p>De Nieuwe Inwonersdag; altijd een gezellige kennismaking met wat er zoal te beleven is in Hof van Twente. Hopelijk ook dit jaar weer veel deelname!</p>

De Nieuwe Inwonersdag; altijd een gezellige kennismaking met wat er zoal te beleven is in Hof van Twente. Hopelijk ook dit jaar weer veel deelname!

(Foto: )

Nieuwe Inwonersdag 2 oktober

HOF VAN TWENTE - In een nieuwe plaats of gemeente gaan wonen is spannend; je kent er misschien niet veel mensen en je bent niet echt bekend met de lokale voorzieningen, het recreatieve en sportieve aanbod en meer wat je nieuwe woonplaats te bieden heeft. Om hier verandering in te brengen organiseert Hofmarketing op zaterdag 2 oktober weer de Nieuwe Inwonersdag.

Elke nieuwkomer die na 1 september 2020 ingeschreven is in Hof van Twente ontving afgelopen week een uitnodiging voor deze gezellige dag die deels gehouden zal worden in het gemeentehuis in Goor. Hofmarketing wil zo graag de ‘woonbeleving’ van deze nieuwe inwoners vergroten. In de ochtend krijgen zij een leuk programma aangeboden waarbij ook burgemeester Ellen Nauta hen persoonlijk welkom zal heten.

Voor de nieuwe inwoners worden er deze dag ook nog vier speciale ‘Ken je kern-wandelingen’ georganiseerd in Markelo, Diepenheim, Goor en Delden. Na het plenaire gedeelte kunnen nieuwe inwoners op deze manier zijn of haar eigen kern beter leren kennen. Diverse raadsleden wandelen met de aangemelde inwoners door de kern en beantwoorden vragen die er zijn. Het is namelijk ook een leuke gelegenheid om mensen al wat kennis te laten maken met de lokale politiek die zich voor hen in gaat zetten.

Meer berichten