<p>Dronespecialist Wouter Borre ontvangt komende week de ZZP-leden voor een kennismaking.</p>

Dronespecialist Wouter Borre ontvangt komende week de ZZP-leden voor een kennismaking.

(Foto: )

ZZP’ers op bezoek bij een dronespecialist in Hof van Twente

Regelmatig haalt hij het nieuws na het redden van reekalveren en weidevogelnestjes. Of zoals een paar weken geleden, na de succesvolle zoekactie naar een hond die in de mais verstrikt geraakt was. Drone piloot Wouter Borre doet fantastische dingen met zijn drones voorzien van camera’s en sensoren. Ook opdrachtgevers als politie, brandweer, ambulance, defensie en kunstwacht weten hem te vinden voor oneindig vele dronetoepassingen. 

HOF VAN TWENTE - Hij vertelt graag over zijn ervaringen als kleine ondernemer. Daarom nodigt hij ook alle ZZP’ers in Hof van Twente (en potentiële leden) uit om eens een kijkje te komen nemen. Hij organiseert een kennismaking op vrijdag 8 oktober vanaf 16.00 uur, aan de Seutersweg 6A in Bentelo. Naast een presentatie mét spectaculaire dronebeelden is er uiteraard ook gelegenheid tot netwerken. Aanmelden via info@zzphofvantwente.nl (voor leden gratis, niet leden betalen 25 euro, achteraf met factuur).

ZZP Hof van Twente en de leden organiseren relgelmatig dit soort uitjes, maar ook andere bijeenkomsten voor kleine ondernemers. Zo zijn er gemiddeld vier keer per jaar thematische ondernemersbijeenkomsten én leden krijgen naamsvermelding op de website. Doel is ook vooral om te netwerken en kennis en ervaringen uit te wisselen. De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep. Locaties en verdere invulling van het programma in 2021/’22 volgen snel. Kijk op www.zzphofvantwente.nl.

Meer berichten