Foto: Robert Oosterbroek

Inloopspreekuur voor reizen met het OV in bieb

GOOR - Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie in de bibliotheek in Goor Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus.

Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen. U bent komende dinsdag 12 oktober weer welkom in de bibliotheek aan de Höfte 9 in Goor van 10.00 tot 11.30 uur. Vrijwilligers helpen u dan graag met al uw OV-vragen.

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 - 303 70 10. Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur. Maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur. Kijk ook op: www.ervaarhetov.nl

Meer berichten