Foto:

Vakantiepret in Diepenheim

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Verveling is in Diepenheim niet nodig komende week. Onder de noemer ‘Doe Mee Dagen’ worden namelijk diverse activiteiten voor de jeugd gehouden.

DIEPENHEIM - Op maandag 18 oktober is in Herberg De Pol van 10.30 tot 12.00 uur de film Minuscule te zien. Het verhaal gaat over twee groepen mieren die een picknick ontdekken en al het lekkers voor zichzelf willen. Er ontstaat een strijd die soms best even spannend is. Een jong lieveheersbeestje helpt hen dan om vriendschap te sluiten. Kaarten kosten 4 euro. 

Op 18 en 19 evenals 21 en 22 oktober biedt Basement Press Diepenheim aan de Hagen 3 een tweedaagse workshop lithografie aan voor kinderen vanaf 9 jaar. Telkens van 11.00 tot 13.00 uur. Lithografie omvat het ‘schrijven op een steen’ waarvan dan weer inktafdrukken gemaakt worden. De eerste halve dag maakt men een tekening, de tweede gaat men drukken. Deelname kost 15 euro. Bij Drawing Center Diepenheim zijn op 19 en 20 oktober twee tekensessies voor kinderen. Kijk voor kaarten en informatie op: www.diepenheim.nl

Meer berichten