<p>Hof van Twente heeft gasten veel te bieden; van mooie historie en natuur tot gastvrije horeca, accommodaties en nog veel meer.</p>

Hof van Twente heeft gasten veel te bieden; van mooie historie en natuur tot gastvrije horeca, accommodaties en nog veel meer.

(Foto: Shutterstock)

Ondernemerscafé Reuring in Markelo

Komende dinsdag staat weer een nieuw Ondernemerscafé Reuring op de agenda. Ondernemers, werknemers en vrijwilligers zijn uitgenodigd door Hofmarketing om aanwezig te zijn. “Naast een sprankelende aftrap over gastvrijheid ongeacht je werkveld en een bijzondere afsluiting, gaat de zaal in gesprek met elkaar en het panel wat bestaat uit diverse lokale ondernemers.”, aldus de uitnodiging.

HOF VAN TWENTE - Dit Ondernemerscafé Reuring van HofMarketing heeft het thema ‘Laat je verrassen!’ Dit zowel vanuit het perspectief van de ondernemer die graag klanten wil trekken, als vanuit het perspectief van de werknemer of vrijwilliger die dit concrete contact heeft met klanten en gasten. Hofse ondernemers in de vrijetijdssector zijn ook van harte uitgenodigd om hun werknemers mee te nemen. 

Om vanuit verschillende invalshoeken met elkaar in gesprek te gaan, bestaat het panel uit een aantal lokale gezichten: Patricia Veldhuis (Jumbo Leussink), Arthur Smit (Fysiotherapie Smit) en Egbert Jaap Mooiweer (Landgoed Twickel). De aanmeldingen tot nu toe laten een mooie mix van deelnemers zien met allerlei achtergronden. Renée Kleywegt van HofMarketing is er blij mee: “Bij gastvrijheid denken mensen vaak aan een restaurant of hotel, maar in elke branche kun je zoveel meer betekenen als je je bewust bent van wie je klanten, gasten of bezoekers zijn. Met deze panelleden en deelnemers in de zaal belooft het een levendig gesprek te worden. Ook de afsluiting wordt erg bijzonder. Daar kan ik nog niets over zeggen, want wij willen de deelnemers die avond graag verrassen…” Zeker op recreatief en toeristisch vlak zijn er interessante kansen. Zo maakten afgelopen jaar en dit jaar ook meer binnenlandse gasten kennis met de regio Twente, die toeristen veel te bieden heeft. Het blijft uiteraard van belang om deze gasten ook in de toekomst vast te kunnen houden. Volgens de Provincie Overijssel neemt het aantal toeristen dat onze regio bezoekt nog steeds jaar op jaar toe, maar er is nog een groot ongetapt potentieel. Inmiddels is de sector goed voor ruim 47.000 banen.

Het Ondernemerscafé Reuring zal komende dinsdag 2 november, gehouden worden. Het programma duurt van 20.00 tot 22.15 uur. Dit zal gehouden worden bij Dieka van de Kruusweg in Markelo. Aanmelden via: www.hofmarketing.nl/nieuws1

Voor partners van HofMarketing, leden van één van de zes ondernemersverenigingen en leden van ZZP Hof van Twente is dit ondernemerscafé kosteloos. Dat geldt ook voor de werknemers over vrijwilligers van deze bedrijven. Wie buiten deze groepen valt is ook welkom, maar aanmelding kost dan 25 euro per persoon.

Meer berichten