<p>GFC Markelo is net als veel andere clubs in de regio op zoek naar meer scheidsrechters.</p>

GFC Markelo is net als veel andere clubs in de regio op zoek naar meer scheidsrechters.

(Foto: )

Kort Sport

Wat speelt er zoal deze week op en om de velden, hallen en andere sportlocaties binnen de gemeente? We nemen weer het korte sportnieuws door.

Scheidsrechters gezocht bij GFC

GOOR - Voetbalclub GFC in Goor is op dit moment naarstig op zoek naar nieuwe scheidsrechters. Er is bij veel verenigingen in de regio een tekort aan mensen die deze uitdagende taak willen vervullen. Toch is de scheidsrechter één van de belangrijkste onderdelen van het voetbal: ze zorgen voor een ordentelijk en respectvol verloop op de velden en zorgen voor een eerlijk verloop van competities. Fluiten is uitdagend maar ook zeker leuk, zo benadrukt GFC via Facebook. Belangstellenden die deze uitdaging aan willen gaan kunnen emailen naar info@gfcgoor.nl

Feestavond bij SC Markelo

MARKELO - Voetbal is een feest, zo zal menig lezer het ervaren. Bij voetbalclub SC Markelo zijn ze er ook niet vies van. Daarom wordt op vrijdag 12 november een feestavond gehouden voor alle leden. Zij hebben ook een speciale gast weten te strikken: de Deldense zanger Ben Lansink.

SV Delden stukje digitaler

DELDEN - Voetbalclub SV Delden heeft de afgelopen weken al op proef gedraaid met een nieuw systeem voor kleedkamer- en veldindeling. Dankzij narrow-casting naar TV-schermen bij de ingang van het sportpark zijn hier nu deze indelingen te vinden. Daarnaast is de informatie ook online te vinden op de website én zelfs in een app. Hiermee komt er een definitief einde aan de papieren indelingen die op de ramen geplakt werden.

Ouderengym bij GV Markelo

MARKELO - Gymnastiekvereniging GV Markelo biedt vanaf nu ook ouderengym aan, gericht op 75-plussers. Bewegen is volgens de medische wetenschap belangrijk voor een goede gezondheid, ook op hogere leeftijd. Sinds kort worden op de donderdag zit-gymlessen gegeven in de grote zaal van woonzorgcomplex Anholtskamp en gymlessen in woonzorgcomplex De Esch. Salut begon met initiatief, wat nu overgenomen is door GV Markelo. De beweeglessen zijn volgens hen bedoeld om samen gezellig te bewegen en te werken aan balans en spierkracht. Aanmelden via: www.gvmarkelo.nl

Meer berichten