<p>PvdA-leider Lilianne Ploumen is komende zondag te gast bij Politiek in de Pol in Diepenheim.</p>

PvdA-leider Lilianne Ploumen is komende zondag te gast bij Politiek in de Pol in Diepenheim.

(Foto: )

Lilianne Ploumen te gast bij Politiek in de Pol komende zondag

PvdA-leider Lilianne Ploumen is deze zondag 7 november te gast bij Politiek in de Pol in Diepenheim. Zij is sinds begin dit jaar fractievoorzitter voor de PvdA in de Tweede Kamer, als opvolger van Lodewijk Asscher. Eerder was zij partijvoorzitter en minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingsamenwerking. Tijdens de formatiebesprekingen dit jaar trok zij gezamenlijk op met Jesse Klaver van Groen Links.

DIEPENHEIM - Tijdens Politiek in De Pol zal ongetwijfeld de uitdagende formatieperiode aan bod komen. Met volgens de aankondiging vragen als: Welke rol gaat de PvdA nu spelen ten opzichte van het nieuwe kabinet? En hoe ziet Ploumen de toekomst van de samenwerking van de PvdA met Groen Links?

De 32-ste aflevering van Politiek in de Pol is op zondag 7 november vanaf 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Vanaf 16.30 uur is er live-muziek van het duo Hellen & Frank. De column is van Paul Abels. Het vijfde seizoen van Politiek in de Pol staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. De komende maanden komen ook de (beoogd) lijsttrekkers van de politieke partijen uit Hof van Twente langs bij Politiek in de Pol. In de aflevering van 7 november is dat Herman Kalter van de SP. Op 28 november is er ook een aflevering van Politiek in de Pol. Dan is het de beurt aan lijsttrekker André de Visser van D66 in Hof van Twente. De gast uit politiek Den Haag wordt later bekendgemaakt. Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. In de afgelopen seizoenen waren vele prominenten te gast. Let op! Toegang alleen met een geldige CR-code. Kaarten via: www.diepenheim.nl

Meer berichten