<p>Milo Berlijn hield de deelnemers een (humoristische) spiegel voor over thema&#39;s die tijdens de ondernemersavond aan bod kwamen.&nbsp;</p>

Milo Berlijn hield de deelnemers een (humoristische) spiegel voor over thema's die tijdens de ondernemersavond aan bod kwamen. 

(Foto: )

Ondernemersavond Reuring viel in de smaak bij de 60 deelnemers

HofMarketing kijkt tevreden terug op het dinsdag gehouden Ondernemerscafé Reuring. Milo Berlijn was de verrassende afsluiter van de ondernemersavond waar zo’n 60 mensen aanwezig waren. Hij hield en een humoristische spiegel voor over thema’s die bij de avond aan bod kwamen.

HOF VAN TWENTE - Alco van Berkel trapte de avond af met zijn visie op gastvrijheid en hoe dat vanuit Van Berkel Hospitality wordt vormgegeven bij de Oranjerie in Ruurlo, de Zwaan en Carelshaven in Delden. Met die introductie in het achterhoofd ging de zaal met het panel in gesprek aan de hand van een aantal stellingen en vragen. Panelleden Patricia Veldhuis (Jumbo Leussink), Arthur Smit (Fysiotherapie Smit), Egbert Jaap Mooiweer (Stichting Twickel) hadden elk een andere invalshoek die mooi aansloot op de diversiteit in de zaal.

Renée Kleywegt van HofMarketing had de rol van dagvoorzitter en kijkt meer dan tevreden terug: “Dit was precies waar we op hoopten. Dieka was ook de perfecte locatie hiervoor en we zijn Rik Jan Pieffers dankbaar voor zijn gastvrijheid. We kunnen zoveel van elkaar leren en dat zag je ook tijdens het panelgesprek. Ik ben erg blij dat we de deelnemers konden verrassen met Milo en dat dat zelfs boven verwachting uitpakte. Dat merkte je ook tijdens de netwerkborrel: er waren volop geanimeerde gesprekken en leven in de zaal. De mensen die ik sprak gingen allemaal met een glimlach naar huis.” Een quote van Milo Berlijn die Marjan Noteboom, één van de deelnemers, op haar sociale media deelde: “Om over na te denken. Als we elkaar positiever bejegenen dan ontstaat er een wisselwerking, waarin begrip, gunnen en saamhorigheid leidend zijn. Onderschat nooit de kracht van een aardig, leuk, verrassend gebaar of een positieve opmerking.”

Meer berichten