Foto: Shutterstock

Bijdragen uitgereikt van Rabo ClubSupport

Sportclubs hebben het nog steeds niet gemakkelijk in deze uitdagende coronaperiode. Sponsorinkomsten staan onder druk, ledentallen ook bij sommige clubs en de coronamaatregelen vormen nog steeds belemmeringen bij veel activiteiten. Toch zijn er ook zeker mooie dingen te melden; zo ontvingen deze weken diverse clubs de eindbedragen van Rabo ClubSupport.

DELDEN - De Rabobank Centraal Twente hield weer deze actie waarbij klanten van de bank konden stemmen op een groot aantal sportclubs, culturele organisaties en andere maatschappelijke doelen. Zij ontvingen dan naar rato een geldbedrag uitgekeerd. Zo mocht maandagavond het bestuur van SV Delden uit handen van Mitchel Baake en Saskia Roesssink een cheque in ontvangst nemen van ruim 1.176,19 euro. 

Dat de actie populair was bleek wel uit het feit dat er dit jaar 321 clubs deelnamen. Zo kon men in Delden alleen al stemmen voor 31 clubs. Naast SV Delden onder meer op De Zonnebloem, de Deldense Schutters Vereniging, de lokale Scouting en Drumfanfare Delden. Iedereen is uiteraard blij met de ontvangen bedragen.

Meer berichten